Om oss

Lapelpin.no selger hovedsakelig lapel pins (gjerne kalt jakkeslagsnåler på norsk), men også slipssløyferlommetørkler, klokkereimer og slipsnåler. Så lenge du har en dressjakke eller blazer selv, får du kjøpt det du trenger til å piffe opp stilen din hos oss. 

Est. 2017 

Vår historie er altså relativt kort, men det kan kanskje være både oppklarende og trivelig å lese den uansett:

Etter å ha innsett at det er en generell mangel på et anstendig utvalg lapel pins hos de store norske leverandørene av herremote, fant vi i tidlig 2017 ut at det var på tide at noen gjorde noe med dette. For når utvalget i Norge er labert må man gjerne til utenlandske nettbutikker, og da tilkommer det ofte både toll og porto, samtidig som frakten tar sin tid. 

Lapelpin.no har lager i Oslo og tilbyr nå Norges største utvalg av lapel pins, til gode priser, og med fri frakt til hele kongeriket. Så hvorfor vente en uke+ på en vare fra utlandet når du kan få din nye lapel pin hjem tollfritt, på bare et par dager, og med gratis frakt!

Hva er en lapel pin?

En lapel pin kalles som nevnt gjerne jakkeslagsnål på norsk, og er på sett og vis en brosje for menn, som festes i det venstre (alltid og kun det venstre) jakkeslaget på blazeren, dressjakken eller frakken. Det kan være en blomst, en fjær eller annet som passer til det øvrige tilbehøret man har på seg (viktig at farger matcher med slips/lommetørkle etc.), og er en fantastisk måte å skille seg ut på. Særlig i en tid der det igjen er populært med et lommetørkle i brystlommen, blir en lapel pin en ypperlig krone på verket. Det lille, men betydelige ekstra.


Om bildet over ikke er tilfredsstillende for inspirasjon, kan du se vår Instagram-feed her for litt nyere bilder.

For oversiktlighets skyld har vi organisert vårt utvalg i tre kategorier: 

Lapel Flowers er håndlagde jakkeslagsnåler med blomstermotiver, i ulike typer stoff. 
Noen eksempler:

Lapel Pins er hovedsakelig jakkeslagsnåler med ulike motiv støpt i metall, men også noen med motiv i stoff.
Noen eksempler:

Tradisjonelle Pins er jakkeslagsnåler i mer tradisjonelt pin-format med kort nål.
Noen eksempler:

Lurer du på noe?
Send en e-post til hello@lapelpin.no, eller ta kontakt på Facebook eller Instagram

Med vennlig hilsen