Vilkår og betingelser

Ved kjøp av ett eller flere produkter på Lapelpin.no, erklærer du at du er kjent med, og samtykker i de følgene forhold mellom deg (kjøper) og oss (selskapet; Lapelpin.no v/Hjertaker Enterprises):

Generelle vilkår:

Ved kjøp av våre varer, godtar du disse betingelsene:

  1. Angrerett: Du (kunden) erkjenner å ha blitt opplyst om av oss (selskapet), ha lest, og dermed være kjent med dine rettigheter angående retur og angrerett.
  2. At det produktet du får tilsendt kan ha små ulikheter i utseendet sammenliknet med våre produktbilder, både på grunn av lyssetting på bildene og det faktum at mange av våre produkter er laget for hånd.
  3. Du (kunden) er innforstått med at du selv må betale frakt og andre eventuelle kostnader forbundet med retur av varen om du ønsker å benytte deg av angreretten.
  4. Om du (kunden) ønsker å returnere en vare, må denne være i samme stand som da du mottok den for at du skal få refundert beløpet du betalte for varen.
  5. Ved returnering av en vare, skal den returneres på likt vis som den ble sendt deg (kunden). Vi (selskapet) forbeholder oss retten til å ikke refundere deler av eller hele beløpet om varen blir skadet i forbindelse med frakten på grunn av dårlig innpakning.
  6. Du (kunden) erkjenner å ha oppgitt korrekt personinformasjon i ordren, inkludert riktig adresse for fakturering og frakt, herunder at mottaker oppgitt under "Leveringsadresse" har sitt navn på postkassen til oppgitt leveringsadresse.
  7. Du (kunden) erkjenner å benytte et lovlig kreditt/debet-kort til betalingen. Du erkjenner at kortet enten er eid av deg selv, eller at du har tillatelse fra kortets lovlige eier til å utføre betaling med kortet.
  8. At du (kunden) er klar over at Lapelpin.no er drevet av Hjertaker Enterprises, hvis næringsadresse er synlig under Frakt og retur, og at det er til Hjertaker Enterprises betaling for varer går.
  9. Om en vare ikke blir hentet på Posten av deg (kunden) og følgelig returnert til oss (selskapet), eventuelt kommer i retur til oss fordi leveringsadressen oppgitt i ordren er feilaktig (se punkt 6), blir den ikke sendt på nytt med mindre du selv tar kontakt, og er villig til å betale ekstra porto og omkostninger for ny sending. Denne nye portoen vil da tilsvare Postens takster for Norge eller Norden. Vi sender deg en pengeforespørsel via PayPal på dette beløpet samt omkostninger på NOK 25, og sender varen med en gang betalingen er registrert hos oss. Om du (kunden) i en eventuell slik situasjon foretrekker å avlyse en ny forsendelse av varen og ønsker å få tilbakebetalt kjøpssummen, forbeholder vi oss retten til å beholde fraktkostnadene vi har hatt i forbindelse med ordren.
  10. Om en vare skal sendes til et land utenfor Norge, kan det tilkomme toll. Om så er tilfellet, står du (kunden) ansvarlig for kostnadene dette potensielt tilfører forsendelsen. Garantien om frakt- og tollfri levering gjelder kun for forsendelser til adresser i Norge.

Priser og betaling:

Alle priser på Lapelpin.no er inkludert gjeldende medverdiavgift (moms).
For kjøp i Norge legges det hverken på toll, da vårt lager er i Oslo, eller frakt, altså er prisen for produktet den fulle og hele summen som skal betales.*
For frakt til nordiske land utenfor Norge tilkommer frakt, samt potensiell toll.**

I kassen kan du velge enten Stripe eller PayPal som betalingsløsning.
Stripe tilbyr sikre, SSL-krypterte betalinger med kort av typen Visa, MasterCard eller AmericanExpress direkte i kassen, uten å bli omdirigert. Vår anbefalte betalingsløsning.
PayPal tilbyr sikre betalinger, og kunder kan velge om de vil betale med en PayPal-konto eller med kort (Visa, Mastercard etc.).
For å sluttføre betalingen for en vare blir kunden omdirigert til PayPal, hvor all informasjon er SSL-kryptert, som hindrer uautorisert tilgang til kundens kortinformasjon. Les mer på www.paypal.com.

*Se punkt 9 under Generelle vilkår.
** Se punkt 10 under Generelle vilkår.

Levering:

Varer vil normalt bli sendt senest neste virkedag etter mottatt ordrebekreftelse, hvilket tilsier at varen som regel blir sendt innen 24 timer fra bestilling. Om en vare blir kjøpt i en helg eller på en helligdag, vil varen bli sendt neste normale virkedag. Ved ferieavvikling må det potensielt påregnes lengre tid, i hvilket tilfelle kunden vil motta en e-post med informasjon om dette.

Lapelpin.no sender ut bestillinger med Posten Norge AS. Kunden vil få en e-post om at ordren er fullført når en vare er sendt, og fra det tidspunktet vil det normalt ta 1-2 virkedager (jf. Postens estimater) før varen ankommer kunden. Til land utenfor Norge må det potensielt påregnes 1-2 dager ekstra.